Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela gavrilescuDeputatul ALDE Grațiela Gavrilescu critică, prin intermediului unui comunicat de presă, demersurile făcute de șefii Ministerului Sănătății în ceea ce privește rezolvarea situației copiilor infectați cu bacteria E-coli. Gavrilescu, care este și membru în Comisia de Sănătate din Camera deputaților, cere demisia ministrului, considerând că a fost depășit de criză. Iată comunicatul integral:

Domnule prim-ministru,
Domnule ministru al Sănătății,
Au trecut mai bine de 10 zile de la izbucnirea crizei copiilor infectați cu - se pare?! - bacteria E-coli, zile în care starea sănătății acestora s-a agravat.
Din păcate, doi dintre micuții pacienți nu au putut fi salvați iar pentru ceilalți - prognosticul medicilor este rezervat, boala având o evoluție extrem de agresivă.
Tinerii părinți din toată țara deja se tem pentru sănătatea copiilor lor, neștiind care a fost sursa de contaminare de care ar trebui să se ferească.

Domnule prim-ministru,
Domnule ministru al Sănătății,
Doi nou-născuți decedați și alți 10 - în stare foarte gravă - din cauze încă necunoscute reprezintă o situație extrem de periculoasă, o situație de criză care vă depășeșește!
Ca membru al Comisiei pentru sănătate și fost ministru în Guvernul României, consider că am proprietatea termenilor!
De ce nu ați declanșat alerta epidemiologică?
Cine coordonează celula de criză?
De ce nu ați anunțat populația ce măsuri suplimentare ar trebui să ia pentru a preveni îmbolnăvirile?
Și, mai ales, cine sau ce vă oprește, dacă simțiți că nu puteți controla și coordona această situație de criză, să apelați la omologii dumneavoastră de peste hotare, care ne-ar putea veni în ajutor?
Oare acești copii, care depind de noi sută la sută, nu merită TOATĂ atenția dumneavoastră?
Oare ei nu au dreptul de a avea acces la asistență medicală din străinătate, la cel mai înalt nivel?
Domnule ministru,
Am tot respectul pentru profesia și performanțele dumneavoastră medicale, dar, ca ministru, sunteți deplorabil!
Am înțeles: nu faceți - pentru că nu știți! - ce ar trebui făcut. Ați fi avut opțiunea de a apela la specialiștii din Ministerul Sănătății, dar, probabil, orgoliul de „tehnocrat" v-a împiedicat să o faceți!
Dar cu ce am greșit să ne jigniți, să ne insultați inteligența, afirmând că: „Nu a fost vorba de o criză. Dacă ventilăm emoţional..... De fiecare dată se întâmplă lucruri din acestea şi sunt absolut regretabile. Dacă creăm panică şi punem şi presiune pe toţi medicii de acolo ce rezolvăm? Credeţi că se rezolvă o problemă?
Este absolut regretabil că se întâmplă. (...) Astfel de lucruri se întâmplă din păcate în orice colţ al lumii acesteia"?
Cine vă dă dumneavoastră dreptul să ne reproșați că „ventilăm emoțional", în contextul în care aveți responsabilitatea morții din cauze necunoscute a doi nou-născuți și a sorții altor 10, aflați, din aceleași cauze necunoscute, pe ventilație artificială și dializă?

Domnule ministru,
Cred că este momentul să vă retrageți, la Cluj, prin demisie, cât încă nu este prea târziu!
Lăsați portofoliul liber pentru un înlocuitor competent, de urgență!

Domnule prim-ministru,
Contez pe autoritatea dumneavoastră și pe experiența pe care o aveți pentru a debloca ancheta epidemiologică și a face toate demersurile pentru identificarea și stingerea focarului.

Deputat ALDE Grațiela Gavrilescu,
membru al Comisiei pentru Sănătate

Back To Top