Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescuPNL Prahova îşi manifestă îngrijorarea faţă de maniera în care autorităţile judeţene gestionează criza gripei care a ucis, în ultimele zile, patru oameni internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, alţi pacienţi care prezintă simptome similare fiind internaţi în stare gravă la aceeaşi unitate spitalicească.

„Cerem Prefecturii şi Consiliului Judeţean să se asigure, prin instituţiile subordonate, că bolnavii afectaţi de gripă primesc cea mai bună îngrijire medicală, precum şi să ia măsuri ferme de limitare a contagiunii, astfel încât să prevenim apariţia unei epidemii. Direcţia de Sănătate Publică, de exemplu, ar trebui să fie proactivă şi se asigure că fiecare cetăţean al judeţului Prahova ştie cum să se ferească în aceste zile de gripă. Virusul AH1 este extrem de periculos, nu ne putem juca cu vieţile oamenilor", a declarat senatorul Iulian Dumitrescu, copreşedinte PNL Prahova.
Liberalii din Prahova susţin că reacţia lor la indiferenţa autorităţilor responsabile nu constituie un atac politic, ci un apel pentru o acţiune coerentă şi eficientă menită a limita pierderea de vieţi omeneşti.

Back To Top