Categorie: Politic

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, este în culmea fericirii după ce "Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor" şi-a rupt gâtul, anterior acestui moment acuzându-l, şi pe el, că ar fi omis, când şi-a completat declaraţia de avere, să treacă un contract comercial încheiat de una dintre asociaţiile la care este acţionar majoritar. Vadim este convins că decizia Curţii Constituţionale cu privire la neconstituţionalitatea legii de funcţionare a ANI este o urmare a blestemelor sale care i-au ajuns pe "Lolek şi Bolek", mai exact Alexandru Cătălin Macovei şi Horia Georgescu.

„Lolek şi Bolek” – „bătuţi de Dumnezeu”

Potrivit liderului de la “România Mare”, cei doi şefi ai instituţiei au fost “bătuţi de Dumnezeu”. "Uite cum îi bate Dumnezeu pe duşmanii noştri, mai degrabă, mai curând decât ne aşteptam. Mă refer la aşa-zisa Agenţie Naţională de Integritate, care a devenit Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor, că nu pot să-i zic altfel, pentru că şi-au rupt gâtul. De bine ce i-am blestemat, indirect, pentru că eu fiind băiat bine crescut, nu blestem, acum exact o săptămână (...) am zis: “S-au luat de cine nu trebuia şi îşi vor rupe gâtul”. Nu a trecut o săptămână şi şi-au rupt gâtul", a reamintit Corneliu Vadim Tudor, referindu-se la declararea ca neconstituţională a unei bune părţi din Legea de organizare şi funcţionare a ANI.

Pe dedesubt sau nebuni „la cap”

Vadim Tudor a ţinut să sublinieze faptul că nu este corupt şi că sesizarea ANI îndreptată împotriva sa este doar un exemplu de abuz de care această instituţie se face vinovată. "Uite-i pe cei care mârâie prin gard. Uite declaraţiile lor de avere. La vedere. Ce au pe dedesubt, vom dovedi în curând. (...) I-a dat cineva ceva lui Vadim Tudor? Sunt nebuni la cap. Am făcut deja plângere penală împotriva celor doi de la ANI, Alexandru Cătălin Macovei şi Horia Georgescu, aceşti Lolek şi Bolek", a anunţat Tribunul.

Îşi depăşeau “atribuţiile”

Vadim Tudor a ţinut să precizeze că cei doi demnitari nu au calitatea morală să verifice averile demnitarilor de vreme ce ambii deţin, conform propriilor declaraţii de avere, câte patru case. Pe care, culmea, nu le-ar putea justifica doar prin veniturilor lor oficiale. Vă reamintim că mai multi reprezentanţi ai ANI s-au autosesizat, săptămâna trecută, în urma unui material de presă, şi i-au verificat averea Tribunului Vadim. În replică, europarlamentarul peremist a explicat că nu era obligat să treacă în declaraţia sa de avere contractul de publicitate pe care îl investighează ANI, menţionând că acel contract nu era semnat de el, iar “cercetarea ANI este o răfuială ordinară pusă la cale de Băsescu".

Back To Top