Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

psd-ploiesti„PSD Prahova a constatat cu stupoare că Guvernul a decis schimbarea din funcţie a Rodicăi Paraschiv, singurul prefect apolitic al judeţului Prahova din ultimii 25 de ani”, se afirmă într-un comunicat de presă al partidului.
„Rodica Paraschiv nu a fost niciodată membru al unui partid politic, iar activitatea domniei sale în fruntea Prefecturii Prahova a fost o adevărată demonstraţie de profesonalism.

PSD Prahova nu poate omite faptul că înlocuirea Rodicăi Parachiv a venit la numai o zi după difuzarea unui comunicat al PNL Prahova, semnat de copreşedintele formaţiunii politice senatorul Iulian Dumitrescu.

În comunicatul respectiv, senatorul Dumitrescu, transferat in Prahova de la Călăraşi, o acuză pe Rodica Paraschiv de acţiuni politice, uitând, totuşi, să nominalizeze clar aceste acuzaţii.

PSD Prahova consideră că schimbarea din funcţie a Rodicăi Paraschiv, cu doar două luni înainte de alegerile locale, miroase a „epurare politică".

Suntem curioşi cum va reuşi noul prefect Cosmin Georgescu să se acomodeze într-un judeţ cu 104 localităţi şi 800.000 de locuitori într-un timp foarte scurt, astfel încât să gestioneze impecabil toate problemele Prahovei.

PSD Prahova va monitoriza permanent activitatea noului prefect şi vom prezenta opiniei publice orice derapaj de la prevederile legislaţiei în vigoare", se afirmă în documentul publicat de PSD Prahova.

Back To Top