Categorie: Politic

adrian dobreCandidatul PNL pentru primăria municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a criticat dur modul în care adversarul său politic de la PSD alege să înceapă campania electorală. Dobre amintește, într-o postare de pe pagina personală Facebook, despre eșecurile administrației PSD-ALDE, catalogându-i pe reprezentanții acestor partide drept „ipocriți".

Postarea integrală în continuare:

Pana unde poate merge ipocrizia intr-o (pre)campanie electorala???
- Pana intr-acolo incat candidatul PSD la primaria Ploiesti isi face campanie in gradinite, fara sa ii fie rusine de faptul ca a initiat si votat ca bugetul pentru intretinerea unei institutii de invatamant la Ploiesti, pentru anul 2016, sa fie de doar 3000 lei. Adica, aceasta suma ar trebui sa fie suficienta (in viziunea celor de la PSD-ALDE) pentru ca in septembrie, atunci cand incepe anul scolar, sa se faca reparatiile necesare, sa se faca igienizarea , iar conditiile sa fie optime pentru copiii si cadrele didactice din Ploiesti.
- Pana intr-acolo incat candidatul PSD la primaria Ploiesti viziteaza "ingrijorat" Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, uitand de marea minciuna electorala din 2012 a echipei din care face parte, legata de relocarea Spitalului de Copii in cladirea OMV. Cu ce ne-am ales? Cu o carpa atarnata pe peretii unei cladiri si cu o clauza pe care o mostenim nemeritat, in valoare de 10 milioane de euro.
- Si pana intr-acolo incat candidatul ALDE la primaria Ploiesti ne vorbeste la televizor despre ce e bine, sau nu, sa se faca in orasul nostru, nedorind sa aminteasca ca in acesti patru ani (2012-2016) a fost in permanenta la conducerea Primariei prin intermediul unui viceprimar, apoi al unui viceprimar cu atributii de primar, iar acum, din nou, prin intermediul unui viceprimar.
Stimati colegi, contracandidati de la PSD si ALDE, dar despre dezastrul financiar produs din cauza nefinalizarii la termen (decembrie 2015) a 11 proiecte europene din 14 aflate in derulare, care ne costa 15 milioane de euro, cand ne vorbiti?
Dar despre minciuna electorala numita pensie municipala?
Dar despre cladirea OMV cu care ne-am pricopsit si care ne costa acum cam 500.000 euro pe an?
Dar despre modul jalnic in care arata acum stadionul din Ploiesti?
Ii subestimati pe ploiesteni, stimati contracandidati, si asta nu e bine!

Sursa: Pagina Facebook Adrian Dobre

Back To Top