Categorie: Politic

volosevici conferinta 19 ian 2016Senatorul Andrei Volosevici critică, într-o postare pe pagina personală Facebook, modul în care se desfășoară campania electorală pentru alegerile locale de la Ploiești, spunând că se aruncă multe minciuni în spațiul public, în loc să există dezbateri pe proiecte pentru Ploiești. Volosevici își reafirmă sprijinul pentru candidatul PNL Ploiești, Adrian Dobre. „Am trecut și eu prin perioade în care mi s-au înscenat chestiuni similare, doar pentru că am încercat să fac ordine în oraș și lucrul asta a deranjat. Același lucru i se întâmplă și lui Adrian Dobre acum", declară Andrei Volosevici pe pagina personală Facebook.

Postarea integrală:

ISTORIA SE REPETA...SUNT DEZGUSTAT!!!
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o campanie electorala bazata pe dezbateri legate de modul in care se poate dezvolta Ploiestiul in urmatorii patru ani, s-a transformat intr-o mizerie de nedescris.
Ce se intampla, de fapt, zilele astea???
Datorita faptului ca Adrian Dobre se situeaza in acest moment pe primul loc in optiunea ploiestenilor, tocmai pentru ca a demonstrat, prin discutiile sale cu oamenii, ca are un program si proiecte concrete pentru Ploiesti , UNII aleg sa contracareze prin minciuni aceasta stare de fapt, asa cum au facut-o, de altfel, si in 2012, atunci cand multi dintre ploiesteni s-au lasat pacaliti si apoi am patimit patru ani.
Am trecut si eu prin perioade in care mi s-au inscenat chestiuni similare, doar pentru ca am incercat sa fac ordine in oras si lucrul asta a deranjat. Acelasi lucru i se intampla si lui acum.
Il stiu pe Adi de 26 de ani, suntem prieteni, si tot ce vad zilele astea in presa cu o anumita orientare politica, ma face sa zambesc amar!!! Nu e cazul lui...
Ca sa fie clar: Adrian Dobre este singurul care poate continua proiectele pe care le-am realizat impreuna in 2008-2012 si singurul care dupa patru ani poate face din Ploiesti un oras european al secolului XXI!

Sursa: Facebook Andrei Volosevici

Back To Top