Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu candidatura ploiesti inscrierePartidul Mișcarea Populară solicită anularea unei hotărâri a Biroului Electoral Ploiești, acuzând că au fost încălcate dispozițiile Legii 115 din 2015 care prevăd ca, în a doua etapă a tragerii la sorți privind componența secțiilor de votare trebuiau să participe numai partidele politice neparlamentare, urmând ca secțiile de votare să fie completate până la numărul de membri admis de lege numai cu reprezentanți ai acestor partide politice.

„Deși avem un număr mare de candidați pe liste, suntem excluși din componența secțiilor de votare din cauza aplicării și interpretării greșite a legii electorale", se afirmă în contestația semnată de președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

Biroul Electoral de Circumscripție nr 1 Ploiești a hotărât ca în a doua etapă a tragerii la sorți privind componența secțiilor de votare, acestea se vor completa cu reprezentanții PSD, PNL, ALDE, care au un număr de 82 de candidați pe listele complete și cu cei ai PRU, cu un număr de 81 de candidați. Totodată, la secțiile de votare la care Asociația Partida Romilor „Pro Europa" nu a depus reprezentanți, secțiile de votare se vor completa cu reprezentanții PSRO, care are un număr de 78 de candidați.

În ceea ce privește PMP, Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 1 a hotărât ca, în secțiile unde PRU nu are reprezentanți, să fi completate cu reprezentanți ai PMP.

„Textul de lege exclude, în opinia noastră, participarea partidelor politice sau a alianțelor politice parlamentare în cea de-a doua etapă a tragerii la sorți. Biroul Electoral de Circumscripție nr 1 Ploiești, în loc să completeze secțiile de votare în această modalitate, a dispus, prin procesul verbal contestat, completarea acestora cu alți reprezentanți ai PSD, PNL și ALDE, decât cei care au fost desemnați să facă parte din secțiile de votare după prima etapă a tragerii la sorți", se afirmă în contestația formulată de PMP Prahova.

Back To Top