Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

vot votare alegeri 2014Dacă până în penultima zi de campanie, competiția electorală a decurs fără incidente notabile, sfârșitul lunii electorale a înfierbântat spiritele în rândul membrilor principalelor partide participante la alegerile locale din 5 iunie 2016.

După incidentul legat de distribuirea unor materiale electorale ilegale, în care un consilier județean PSD a fost prins în centrul municipiului Ploiești cu afișe ilegale băgate în pantaloni, iar alți membri de partid de la PSD și PNL au ajuns la Poliție acuzându-se, reciproc, că se hărțuiesc și urmăresc cu mașinile în trafic, evenimentele au continuat într-o notă demnă de filmele de acțiune.

Deputatul George Ionescu, co-președinte PNL Prahova, susține că fiul candidatului liberal la Primăria Puchenii Mari a fost victima unui accident rutier provocat de șoferul unei mașini din care erau distribuite materiale electorale ilegale.

Sursa: observatorulph.ro

Social-democrații au reclamat și ei, prin intermediul unui comunicat trimis presei, că liberalii au împărțit ziare de campanie cu atacuri la adresa adversarilor politici.

Nici Partidul Mișcarea Populară nu a fost lipsit de reacție, liderul organizației județene a PMP, Cătălina Bozianu, acuzând într-un comunicat de presă că în Prahova s-au împărțit fluturași ilegali în care apare președintele Traian Băsescu alături de candidați liberali.

„În noaptea de 2-3 iunie 2016, atât în Municipiul Ploieşti, cât şi în alte localităţi din judeţul Prahova, au fost distribuiţi fluturaşi electorali cu sigla şi culorile Partidului Mişcarea Populară, prin alegătorii sunt anunţaţi că preşedintele Traian Băsescu şi PMP susţin candidaţii altor partide la primăriile din aceste localităţi.

Cerem public organelor în drept să se autosesizeze cu privire la această operaţiune specifică mafiei politice şi luăm în considerare întocmirea unei plângeri penale pentru identificarea şi sancţionarea autorilor acestei manipulări", se afirmă în comunicatul semnat de președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

Campania a încins spiritele și pe principalele rețele de socializare, lideri importanți din rândul principalelor partide politice luându-se la harță, în mediul online.

Back To Top