Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dumitrescu ionescuPNL Prahova i-a adresat o scrisoare deschisă prefectului Cosmin Georgescu, prin care acuză metoda prin care au fost aleși viceprimarii municipiului Ploiești aplicată de alianța formată de PSD-ALDE-PMP. „Asemenea practici conduc la exit-ul judeţului Prahova de pe traiectoria asumată de România în Uniunea Europeană", se afirmă în documentul semnat de copreședinții PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu și deputatul George Ionescu. Liberalii îi cer prefectului ca, prin prerogativele de care dispune, să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea secretului votului în ședința de miercuri a Consiliului Județean Prahova, când se va alege conducerea instituției.

Comunicatul integral al liberalilor:

Domnule Prefect,

Suntem îngrijoraţi de Proiectul PHEXIT al Alianţei PSD-ALDE-PMP constituite la nivelul judeţului Prahova în vederea obţinerii puterii locale cu orice mijloace, inclusiv prin încălcarea legii.

Mai precis, este vorba de încălcarea prevederilor legale privind votul secret la alegerea conducerii Consiliului Judeţean Prahova şi a viceprimarilor din mai multe localităţi din judeţ, inclusiv Ploieşti, prin obligarea consilierilor să prezinte buletinele de vot şefilor de partid, înainte de introducerea buletinelor în urne. În opinia noastră, asemenea practici conduc la exit-ul judeţului Prahova de pe traiectoria asumată de România în UE, şi nu numai, privind respectarea legii şi funcţionarea statului de drept.

Având în vedere că, în conformitate cu art. 19 a Legii nr. 340/2004, prefectul judeţului asigura aplicarea şi respectarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor şi a celorlalte acte normative, vă solicităm să luaţi toate măsurile necesare ca alegerea conducerii Consiliului Judeţean Prahova, reprogramată pentru miercuri, 29 iunie 2016, să se desfăşoare cu asigurarea secretului votului. Acest lucru presupune ca reprezentanţii partidelor să nu aibă posibilitatea să îi verifice pe consilieri cum au votat între cabina de vot şi urnă, aşa cum deja s-a întâmplat la alegerea viceprimarilor din Ploieşti şi din alte localităţi ale judeţului Prahova.

În acest context, vă reamintim că clauzele stabilite în art.101 din Legea nr. 215 privind secretul votului pentru conducerea Consiliului Judeţean au un caracter imperativ, iar nerespectarea legii atrage nulitatea votului. Consilierii judeţeni ai PNL, care au fost mandataţi prin vot de peste 100 de mii de prahoveni, nu pot să fie părtaşi la proiectul PHEXIT al Alianţei PSD-ALDE-PMP de fraudare a alegrilor pentru conducerea Consiliului Judeţean Prahova.

Trebuie să dăm un semnal că au trecut vremurile în care politicienii din Prahova călcau legea în picioare pentru a-şi vedea de propriile lor interese. Tocmai de aceea, vă cerem să vă îndepliniţi atribuţiile legale, să vă implicaţi în organizarea legală a alegerilor pentru conducerea Consiliului Judeţean Prahova şi astfel să puneţi capăt Proiectului PHEXIT.

Iulian Dumitrescu, co-preşedinte PNL Prahova
George Ionescu, co-preşedinte PNL Prahova

Sursa: Comunicat PNL Prahova

Back To Top