Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

AndreiSava PDLDeputatul PSD Andrei Sava a depus în Parlamentul României o inițiativă pentru modificarea legislaţiei actuale în domeniul protecţiei consumatorului, în sensul creşterii cuantumului amenzilor pentru comercializarea produselor expirate de la minim 2000 lei la minim 4000 lei şi de la maxim 20 000 lei, la maxim 60 000 lei.

"Analizele arată că ponderea amenzilor acordate marilor lanțuri de magazine pentru produse expirate și raportate la totalul cifrei de afaceri a acestora este una foarte mică, aproape insesizabilă. În acelaşi timp, în cazul produselor perisabile precum carnea și produsele din carne, păstrarea în vânzare a produselor expirate poate atrage contaminarea acestora cu diferite bacterii și chiar punerea în pericol a vieții românilor care ajung să le consume. În absența unor amenzi mai drastice, aceste abateri vor continua să existe și sănătatea consumatorului să fie pusă în pericol. De aceea am propus acest proiect legislativ care sper să fie susţinut de către toţi colegii parlamentari preocupaţi de sănătatea consumatorilor", a declarat deputatul PSD Andrei Sava.

 

Back To Top