Categorie: Politic

ganea pana mitu botez 4 august 2016Reprezentanții PSD-ALDE au susținut joi o conferință de presă în care au abordat subiectul blocajului de plăți din Primăria Ploiești, cei doi viceprimari ai municipiului Ploiești subliniind că deciziile finale ar fi la îndemâna primarului Adrian Dobre. Totodată, reprezentanții PSD-ALDE recunosc că legea este neclară și poate fi interpretabilă, acest fapt dăunând activității spotive, în speță sportivilor și clubului CSM Ploiești.

„Nu este o lege clară care să spună exact ce să facem. Ar fi nevoie, la nivel de guvern, să se facă o comisie formată din specialiști la care orice primar, viceprimar, director economic sau tehnic să poată să pună o întrebare și să i se răspundă dacă este legal sau ilegal. Cu așa ceva ne confruntăm în primărie. Există o frică de a nu greși, ce este legal și ce nu este legal", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

„Nu vom fi capabili, CSM Ploiești, să înregistrăm echipele care joacă în liga națională, campionatele trebuie să înceapă săptămâna viitoare, la federație trebuie găsite documentele aferente, iar la noi nici măcar plățile către sportivi nu s-au făcut. Îl asigurăm pe domnul Dobre că noi, PSD, vom colabora și nu vom pune nici o piedică. Dar deciziile care stau la el nu se întâmplă, noi nu mai avem nici o soluție, nu mai putem să-l ajutăm în această situație", a declarat senatorul PSD Augustin Mitu.

Back To Top