Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

volosevici conferinta 19 ian 2016Într-un interviu acordat observatorulph.ro, Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, susține că Andrei Volosevici nu a îndeplinit criteriul integrităţii ca să poată fi pus pe listele de candidaţi PNL.

Reporter: Domnule Iulian Dumitrescu, este clar că a început precampania electorală pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Partidul Naţional Liberal şi Andrei Volosevici sunt capetele de afiş ale scenei politice prahovene în ultimile zile. Trece PNL Prahova printr-o criză politică?

Iulian Dumitrescu: Vă răspund direct: nici vorbă, Partidul Naţional Liberal nu poate trece printr-o criză politică la plecarea unui om. Vorbim despre un partid care are peste o sută de mii de susţinători în Prahova, care a dat primarul Ploieştiului şi alţi 55 de primari în municipii, oraşe şi comune din judeţ.

Dar vreau să vă spun în ce cheie trebuie citite demisiile din toamna acestui an. Noi, liberalii, am început pregătirile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie şi ne aflăm într-o etapă importantă, a definitivării listelor de candidaturi. Schimbarea sistemului electoral, cu alegerea parlamentarilor pe liste şi cu diminuarea numărului acestora faţă de legislatura care tocmai se încheie, creează într-adevăr o problemă într-un partid mare, cum este PNL.

Unii dintre actualii parlamentari nu se mai regăsesc pe liste ori consideră că poziţia lor pe liste este neglijabilă, motiv pentru care caută soluţii în alte pseudo-partide sau partide mai mici. Uneori orgoliile sunt de nedepăşit, alteori e vorba de interesul direct al unor parlamentari care au probleme în justiţie să îşi prelungească imunitatea pentru încă patru ani. Asemenea situaţii îi fac pe cei în cauză să caute cu disperare refugiu în partide minore, unde sunt puşi cap de listă şi speră să ajungă din nou în Parlament. Dar pentru aceasta mai au de trecut un mare hop: respectivele partide trebuie să depăşească pragul electoral.

Interviu integral - observatorulph.ro

Back To Top