Categorie: Politic

gratiela-gavrilescu 1Fostul ministru al Mediului, deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu, îl acuză pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de implicare politică în sprijinul PNL. Gavrilescu îi solicită premierului Dacian Cioloș, prin intermediul unui comunicat trimis presei, să îl demită pe Vlad Voiculescu, împreună cu „toți miniștrii care participă la astfel de întruniri ale partidelor".

Comunicat ALDE:

Este clar pentru toţi românii că miniştrii Cabinetului Cioloş nu sunt independenţi, ci sunt implicaţi în campania pentru alegerile parlamentare de partea PNL. Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a avut astăzi, în fața Consiliului Național de Coordonare al PNL, un discurs mai politicianist ca acela al Alinei Gorghiu. Dacă, din întâmplare, nu şi-a luat carnetul de partid, ar trebui să treacă pe la registratura partidului să îl ridice.
În urmă cu doar câteva săptămâni, prim-ministrul Dacian Cioloș declara că: „știu că există unii miniștri care se gândesc să candideze. Din câte știu, nu au luat decizii încă. Oricum le-am spus foarte clar, am spus-o și public, că, personal, cred că e un lucru bun ca oameni care au avut și această experiență guvernamentală să se implice politic, dar în momentul în care o vor face vor trebui să părăsească Guvernul".
ALDE îi solicită premierului Dacian Cioloş să îl demită pe Vlad Voiculescu, precum şi pe toţi miniştrii care participă la astfel de întruniri ale partidelor şi fac jocuri politice. Dacă refuză să îi demită, înseamnă că este părtaş la acest joc ridicol şi îi minte pe români cu nonşalanţă.
Grațiela Gavrilescu, deputat ALDE

Sursa: Comunicat ALDE Prahova

Back To Top