Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela-gavrilescu 1„Ministrul Vlad Voiculescu a fost adus în Guvernul Cioloș să gestioneze domeniul sănătății, fiind văzut un adevărat salvator după mandatul catastrofal al lui Patriciu Achimaș – Cadariu. Acesta și-a „dovedit" din plin competența în felul în care a gestionat problemele, crizele apărute în domeniu, precum plata gărzilor sau amânarea reducerii prețului medicamentelor", afirmă, într-un comunicat de presă, fostul ministru al Mediului, deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu.

Comunicat integral:

„Concluzia mea după experiența pe care am avut-o cu doi miniștri tehnocrați la Sănătate este: „Ce blestem a picat peste acest domeniu de nu găsim niciun om capabil să gestioneze o problemă de interes național pentru țara noastră?"
La finele lunii ianuarie am reacționat în privința modului de gândire incalificabil al ministrului de la acea vreme Patriciu Achimaș-Cadariu. Acesta spunea că sistemul sanitar românesc este peste media societății românești și dacă „Vrem o țară ca afară? Perfect, hai să muncim ca afară!"
În numai câteva luni de zile asistăm la noi declarații revoltătoare din partea actualului ministru al Sănătății, domnul Vlad Voiculescu. Întrebat duminică la un post de televiziune prin ce cuvânt ar descrie felul în care arată sistemul sanitar românesc în prezent, Vlad Voiculescu a răspuns: „mlaștină".
O asemenea afirmație este complet inadecvată din partea ministrului Sănătății. Acesta jignește printr-un singur cuvânt toți medicii din România care își fac datoria și care, în ciuda condițiilor în care lucrează, se îngrijesc cu responsabilitate de pacienți.
Nu e pentru prima dată când domnul ministru face asemenea afirmații. Pe 12 august, întrebat cum a găsit sistemul medical venind din afara lui, același ministru al Sănătății spunea, în mare, același lucru: „am senzaţia de mlaştină".

Aroganța, atitudinea superioară față de reprezentanții sistemului de sănătate din România nu are ce căuta la un ministru. Acesta trebuie să dea dovadă de cunoaștere a domeniului, de respect față de cei pe care îi coordonează și față de personalul din sănătate. Dacă domnul Voiculescu era un ministru al Sănătății numit politic, pentru o asemenea declarație jignitoare la adresa medicilor îi era până acum cerută demisia de către întreg spectrul politic, dacă nu cumva și-o dădea el.
Nu mă aștept la vreo reacție din partea premierului Dacian Cioloș în privința celor spuse de ministrul Sănătății, pentru că domnia sa nu este interesat de declarațiile miniștrilor săi, ci doar de acțiunile lor. Totuși, mă aștept ca ministrul Sănătății să iasă public cu scuze față de medicii români, asta doar dacă realizează gafa pe care a făcut-o".

Deputat Grațiela Gavrilescu,
vicepreședinte ALDE

Back To Top