Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bogdan nica cristina enacheVicepreședintele PNL Prahova, Bogdan Nica, și consilierul municipal Cristina Enache au criticat, în cadrul unei conferințe de presă, managementul SGU Ploiești, citând dintr-un raport al Curții de Conturi. „Raportul nu a făcut decât să sublinieze managementul defectuos de la SGU, pe care consilierii liberali l-au sesizat de atâtea ori. Sunt prime nejustificate, cheltuieli cu combustibilul și sume rezultate din activitatea de blocare a roților de peste 60 de mii de lei care nu se regăsesc în casieria societății. Sunt sume decontate pe cheltuieli de protocol cu mici, sucuri, prosoape și o taxă de rezervare șezlong. S-a depășit orice limită", a declarat consilierul Cristina Enache în cadrul evenimentului. Replica directorului SGU a venit după câteva ore, Donald Constantin acuzând liberalii că vor să distrugă societățile subordonate primăriei, punând presiuni politice pe managerii acestora. „În loc să folosească SGU drept lait motiv al luptei electorale, PNL ar trebui să explice cum o companie apropiată consilierului liberal Gheorghe Popa a reușit să dea „un tun" de 10 miliarde de lei vechi societății TCE Ploiești”, a replicat Constantin.

„Concuziile raportului de Control al Camerei de Conturi Prahova în ceea ce privește activitatea de la SGU Ploiești demonstrează ceea ce presa scrie de atâtea luni de zile. Citind raportul, pe lângă activitatea dezastruoasă legată de firmele agreeate să facă bani pe lângă cimitirele din Ploiești, pe lângă condițiile proaste din parcări, cu automate stricate, sunt convins că cine a mers prin țară a văzut parcuri mult mai bine întreținute cu mai puțini bani, cu directori care respectă autoritatea unui primar, unui executiv, care prin vot ajunge să conducă un oraș.

Este o situație absolut paradoxală și în neregulă ca un director de societate să tergiverseze o mulțime de lucruri, printre care și iluminatul de sărbători. Eu și colegii mei liberali vă garantăm că orașul nu va fi în beznă, ca anul trecut, cu sau fără contribuția domnului Donald Constantin, directorul SGU.

Am văzut că SGU a decontat mici, de exemplu, iar conducerea SGU a justificat aceste cheltuieli pentru „întărirea relațiilor cu alte societăți partenere". Eu nu cred că dacă ai o relație cu alte societăți și faci o masă de protocol nu cred că servești mici. Sau dacă decontezi carburant fără a specifica numărul de înmatriculare al mașinii nu cred că benzia a fost folosită în interesul societății. Nu cred că poți să întărești relații comerciale dacă decontezi închirierea unui prosop sau dacă decontezi un șezlong. Cred că e o premieră managerială. Este vorba de abateri de 233 de mii de lei plus penalități. Cred c[ la banii pe care îi dăm pentru parcări, la taxele pe care le plătim pentru cimitir, cred că cineva trebuie să răspundă.
Organele statului trebuie să îşi facă datoria. Cineva va plăti. Cred că oricine face aceste lucruri trebuie să răspundă şi să dea banii înapoi", a declarat doctorul Bogdan Nica

„Există abateri în valoare de 500 de mii de lei la iluminat, fără penalități și accesorii – asta este abaterea constatată de Curtea de Conturi. Mai există o cifră care pe mine m-a îngrozit. Entitatea a prezentat date eronate referitoare la capitalul social, abatere în valoare de 10.285.110 lei. Raportarea de date eronate duce la înregistrarea de cifre de profit nejustificate. S-ar putea ca după extinderea verificărilor să se constate că SGU nu e pe profit. După verificare vom constata. Poate e pe profit, dar să vedem și noi după verificări. Lucrurile acestea trebuiesc elucidate. De asemenea, apare o facturare către primărie pe servicii de iluminat în valoare de 80 de mii de lei. Aici nu există documente justificative. Curtea de conturi solicită extinderea verificărilor. Dacă un auditor coonstată că nu ai documente, ne putem pune întrebarea unde sunt acei bani", a declarat Nica în cadrul unei conferințe de presă.

donald constantinReplica lui Donald Constantin, directorul SGU Ploiești:

„Am urmărit, cu interes, conferința de presă, desfășurată astăzi, 25 10 2016, la sediul județean al PNL Prahova, eveniment din care nu am putut reține decat realitatea pe care toți ploieștenii o văd: PNL își continuă politica distructivă care face atât de mult rău municipiului Ploiești! Acest partid dovedește, încă o dată, că nu are ce să comunice, urmărind împreună cu primarul Adrian Dobre doar distrugerea și discreditarea SGU, singura societate din subordinea Consiliului Local care înregistrează profit la acest moment.

În loc să folosească SGU drept lait motiv al luptei electorale la început de campanie, reprezentații PNL ar fi putut, de pildă, să explice cum o companie apropiată consilierului liberal Gheorghe Popa a reușit să dea „un tun" de 10 miliarde de lei vechi societății TCE Ploiești (societate care se află în pragul falimentului și sub directa subordonare a primarului PNL Adrian Dobre).

În conferința de astăzi, liberalii suferă de lacune de memorie și la alte capitole. De pildă, sunt bucuros ca pot veni în sprijinul domnului doctor Bogdan Nica (membru marcant PNL și candidat pe poziția 5 la Camera Deputaților) spre a-i aduce aminte că societatea condusă de domnia sa a izbutit să obțină, recent, contracte de miliarde cu o altă entitate aflată în subordinea primarului.

Din păcate, această instituție se află în curs de desființare „mulțumită" ineficienței colegului său liberal, Adrian Dobre. Aplombul domnului Nica reprezintă, probabil, o reacție nervoasă, după ce nu a putut obține un contract similar cu cel amintit, mai devreme, și la SGU Ploiești, nu numai pentru că societatea pe care o conduc rezistă presiunilor liberale, ci pentru ca SGU respectă, întocmai, procedurile legale de achiziție și reprezentanții societății noastre nu răspund comenzilor politice, indiferent din ce zonă ar veni acestea.

Țin să comunic liderilor PNL și primarului Adrian Dobre faptul ca societatea pe care o manageriez va continua să respecte legea și rămâne, în prezent, singura societate a Consiliului Local aflată pe profit. Țin să precizez faptul ca atât eu, cât și societatea pe care o manageriez, suntem la dispoziția tuturor celor interesați în aflarea adevărului, activitatea societății noastre fiind una bazată pe principiile transparenței și a profesionalismului tuturor angajaților. Din păcate, aceste două calități nu se pot regăsi într-un partid, așa cum e astăzi PNL, care calcă în picioare interesul publicului ploieștean, punând bețe în roate bunei administrări a municipiului Ploiești.

În loc să construiască o platformă deschisă de colaborare, să se implice într-un concurs de idei pentru creșterea calității vieții cetățenilor din municipiul Ploiești, liberalii preferă să arunce petarde electorale în spațiul public, acțiuni din care speră să câștige capital de imagine. Le amintesc, pe această cale, că rezolvarea problemelor municipiului nu se poate tranșa în cadrul politic, ci pe teren, printr-un dialog constructiv cu toate părțile implicate în procesul administrativ.

Așa cum am spus-o, de fiecare dată, voi continua să le stau la dispoziție cu informari ori de câte ori vor dori să pună întrebări sau să propună soluții. Până acum, nu au facut-o niciodată, însă eu continui să sper, prezumand buna credință a tuturor reprezentanților din mediul politic".

Sursa: Comunicat de presă Donald Constantin, director SGU Ploiești

Back To Top