Categorie: Politic

iulian dumitrescu depunere liste candidati alegeri parlamentare pnl prahovaLiderii PNL Prahova s-au prezentat miercuri la Biroul Electoral Județean pentru a depune listele cu candidații filialei județene la alegerile parlamentare din acest an.

Pe locurile considerate eligibile se regăsesc la Senat președintele organizației PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, Virgil Guran, urmați de Monica Clinciu, Alexandri Nicolae, Ion Luchian, Gheorghe Necula și Nicusor Răducanu.

La Camera Deputaților, prima poziție este ocupată de deputatul George Ionescu, urmat de Răzvan Prișcă - consultant politic, deputații Roberta Anastase și Paul Dumbrăvanu, respectiv doctorul Bogdan Nica.

„Avem mari așteptări de la alegerile acestea. Sper că este o listă care să mulțumească cetățenii din Prahova și sper ca cei care vor ajunge parlamentari să reprezinte cu cinste județul nostru. Targetul nostru este să obținem minim cinci deputați și doi senatori în cadrul acestor alegeri", a declarat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

VIDEO DECLARAȚIE IULIAN DUMITRESCU

Back To Top