Categorie: Politic

vasile patrascuGrupul consilierior PNL din cadrul Consiliului Județean Prahova solicită ALDE retragerea sprijinului politic pentru vicepreședintele Vasile Pătrașcu. Potrivit unui comunicat trimis presei, liberalii afirmă că Pătrașcu „a mințit prin omisiune” când și-a completat declarația de avere și de interese și nu și-a recunoscut calitatea de asociat și administrator la două dintre cele trei firme pe care le controlează.

Comunicat PNL: „Solicităm ALDE retragerea sprijinului pentru vicepreședintele Pătrașcu”

Am luat act de informația potrivit căreia vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Vasile Pătrașcu, a mințit prin omisiune când și-a completat declarațiile de avere și de interese.

Considerăm că prin această minciună Pătrașcu a vrut să eludeze Legea 161/2003, care prevede că funcţia de vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu funcţia administrator la o societate comercială.

Faptul că vicepreședintele Vasile Pătrașcu nu și-a recunoscut calitatea de asociat și administrator la două dintre cele trei firme pe care le controlează este o dovadă clară a disprețului față de lege și cetățean!

Oferim astfel deputatului Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, șansa de a ne arăta concret că respectul față de cetățean și de lege nu sunt doar slogane electorale pentru domnia sa și organizația pe care o conduce.

Poate face acest lucru simplu, prin retragerea sprijinul politic oferit de ALDE lui Vasile Pătrașcu și prin propunerea pentru această funcție a unui membru onest al organizației pe care o conduce.

Grupul consilierilor județeni PNL

Sursa: Comunicat PNL

Back To Top