Categorie: Politic

andrei volosevici aldeFostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, candidat ALDE la Camera Deputaților, vine cu propuneri legate de modul în care trebuie să fie amenajat municipiul Ploiești în perioada sărbătorilor. Volosevici scrie, pe pagina personală de Facebook, că fiecare cartier al Ploieștiului trebuie decorat și sugerează administrației ploieștene câteva idei care, spune fostul primar, ar putea fi puse în aplicare „cu un efort de voință și puțină organizare"

Postare integrală Andrei Volosevici

"Cum cred eu că va trebui să arate Ploieştiul în perioada sărbătorilor de iarna! Lucruri simple, care nu costă mult...trebuie doar bunăvoinţa... Cine ştie...poate se şi inspiră cineva!?!

Pentru că ploieştenii aşteaptă anul acesta ALTCEVA în ceea ce priveşte decorarea oraşului nostru de sărbatori, vă spun ce aş face eu dacă aş fi primar:

În primul rând, consider că oamenii vor să se bucure de spiritul sărbatorilor în fiecare cartier al Ploieştiului, acolo unde vor trebui să existe decoraţiuni specifice, parcurile să fie împodobite cu luminiţe, iar Moş Crăciun să îi întâmpine pe cei mici cu dulciuri şi voie bună în toate zonele, şi nu doar în centru.

Îmi doresc ca în luna decembrie să reapară în Ploieşti carele alegorice amenajate cu cetină şi beteală, prin care să se plimbe spiriduşii Moşului, aşa cum au fost şi în anul 2011, care să răspândească prin oraş voie bună şi puţină bucurie în sufletele celor care au fost amăgiţi de atâta timp doar cu promisiuni.

Şi mai cred ca, dacă se vor mobiliza corect cei de la Filarmonică şi Teatrul Toma Caragiu, ploieştenii vor putea asculta colinde în zonele special amenajate din parcuri, repet - în fiecare cartier, acolo unde se pot organiza şi mini - spectacole la care să participe, în mod organizat, şi elevii din şcolile ploieştene.

M-aş simţi onorat dacă primarul Ploieştiului va prelua câteva dintre aceste idei, în limita în care îi permite bugetul, cu atât mai mult cu cât cele mai multe nu sunt costisitoare, ci presupun doar un efort de voinţă şi puţină organizare", scrie Andrei Volosevici pe pagina personală de Facebook.

Back To Top