Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

nicusor dan usr ploiestiNicușor Dan, liderul Uniunii Salvați România (USR), a susținut o conferință de presă la Ploiești, reconfirmând opțiunea USR de a sprijini, după alegeri, un guvern format în jurul lui Dacian Cioloș. Președintele USR a declarat că va negocia în detaliu programul de guvernare. Nicușor Dan exclude orice colaborare cu PSD, afirmând că o guvernare a social-democraților ar însemna „o reîntoarcere a regimului bunului plac, în care fiecare să facă ce vrea fără să dea socoteală".

„Nu credeam, sincer, că, cu două săptămâni înainte de alegeri, un satelit al PSD-ului o să vină și o să propună în campanie electorală aministie penală și fiscală. Iată că lucrul ăsta s-a întâmplat, iată că PSD-ul nu a negat, deci există riscul major ca, în varianta în care vom avea o guvernare în jurul PSD-ului, să ne reîntoarcem într-un regim al bunului plac în care fiecare ales să facă ce vrea el fără să dea socoteală", a afirmat liderul USR, în cadrul conferinței de presă.

„Există două opțiuni: un guvern în jurul PSD-ului sau un guvern în jurul lui Dacian Cioloș, care, în urma anului de guvernare, are o susținere populară. Ne-am exprimat opțiunea fermă pentru a doua variantă. (...)

Vom negocia în detaliu programul de guvernare cu primul ministru, în acest scenariu. Nu vom propune persoane pe funcții de miniștrii sau secretari de stat, însă nu ne vom opune dacă primul ministru va alege de la noi astfel de persoane", a declarat Nicușor Dan în cadrul evenimentului de la Ploiești.

.be" target="_blank">LINK VIDEO DECLARAȚII

Back To Top