Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

basescu bozianu 2Liderul PMP Prahova, Cătălina Bozianu, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care le adresează foștilor membri ai PDL îndemnul de a vota cu PMP și cu proiectul politic susținut de liderul acestui partid, fostul președinte Traian Băsescu. Bozianu crede că duminică cetățenii au de ales între proiectul lui Traian Băsescu pentru România, și a-și „irosi votul pentru politicieni slabi, lipsiți de idei, de viziune și de voință".

Mesaj integral

DIN SUFLET, PENTRU PRIETENII PEDELIȘTI:

Prieten drag, dragă prietenă,

Ai fost alături de Traian Băsescu și de noi în toate marile bătălii pe care le-am dat împreună pentru o Românie modernă, puternică și unită.

La bine și la greu. Am învins împreună minciuna, hoția și aroganța lui Adrian Năstase și a colegilor săi din PSD.

Am luptat împreună împotriva unei clase politice și a unui sistem corupt care au încercat de două ori să sfideze voința poporului român, prin suspendarea președintelui României.

Împreună cu alți 8 milioane de români, am hotărât, la referendumul din 2009, să reducem numărul de parlamentari la 300, pentru a avea un Parlament care să lucreze în primul rând în folosul țării. De cele mai multe ori, am câștigat noi.

Uneori, te-ai simțit dezamăgit. Poate pe bună dreptate...

Dar știm de la Traian Băsescu: nu există om politic care să nu fie supus greșelii, și nici decizie care să mulțumească pe toată lumea. Cel mai important este, ca om politic și, mai ales, ca om de stat, să îți asumi deciziile grele și să ai capacitatea de a-ți recunoaște greșelile și de a le îndrepta.

Duminică, ai de ales. Ai de ales între a continua, alături de noi, proiectul lui Traian Băsescu pentru România, și a-ți irosi votul pentru politicieni slabi, lipsiți de idei, de viziune și de voință. Unii dintre acești oameni au fost, cândva, cu noi. La un moment dat, din oportunism, sau din slăbiciune, au ales să predea PD-L, partidul ridicat de Traian Băsescu, tocmai celor care s-au opus timp de zece ani lui Traian Băsescu.
Știm că nu-ți plac nici oportunismul, nici slăbiciunea, și nici trădarea. De aceea, noi, echipa prahoveană a lui Traian Băsescu, te invităm să lupți alături de noi pentru România. Te invităm să alegi experiența, viziunea și voința politică a lui Traian Băsescu. Te invităm să alegi proiectul nostru de țară – o Românie modernă, puternică și unită. Duminică, 11 decembrie, pedeliștii votează PMP! 
Cu drag,
Cătălina Bozianu și colegii din echipa PMP Prahova

Sursa: Facebook Cătălina Bozianu

(P.E.)

Back To Top