Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

vot local 2014Alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie 2016, îi asigură Partidului Social Democrat un scor de 46 la sută din opțiunea de vot a românilor. PNL nu a reușit să obțină decât puțin peste 20 de procente la nivel național, USR situându-se pe locul 3, cu 8,80 la sută din voturi.

PSD Prahova va avea cinci deputați și doi senatori, PNL doi deputați și un senator, iar PMP, ALDE și USR vor avea câte un deputat. Lista viitorilor parlamentari se poate modifica după redistribuire.

Biroul Electoral Județean Prahova a afișat luni dimineață primele rezultate oficiale în urma centralizării a 51 la sută din secții. PSD este câștigătorul detașat, cu 43,27% la Camera Deputaților și 43,32 la Senat, urmat de PNL 21,98%, respectiv 22,7%, ALDE, USR și PMP.

Lista parlamentarilor prahoveni

Camera Deputaților

PSD

PARASCHIV RODICA
NANU CORNEL
NICOLAE ANDREI
MOAGHER LAURA-MIHAELA
SFÎRLOAGA LUDMILA

PNL

George Ionescu

Răzvan Prișcă

PMP

Cătălina Bozianu

USR

Rădulescu Dan

ALDE

Grațiela Gavrilescu

Senat

PSD

Emanoil Savin

Radu Oprea

PNL

Iulian Dumitrescu

La redistribuirea numărului de voturi, există varianta ca și Roberta Anastase (locul 3 pe lista PNL pentru Camera Deputaților) să intre în Parlament.

Back To Top