Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, spune că timpul acordat pentru audierea ministrului Sevil Shaidehh în cadrul comisiilor reunite pentru administrație publică și amenajarea teritoriului este insuficient pentru prezentarea programului pe patru ani. Deputatul PMP afirmă că cele 30 de minute acordate audierii reprezintă o „mascaradă procedurală a majortății PSD-ALDE”. „Guvernarea PSD ia în râs mandatele a 46 de oameni (numărul de parlamentari din comisiile reunite - n.r.)”, scrie Bozianu pe pagina personală Facebook.

„Noua putere nesocoteşte rolul Parlamentului încă din debutul procedurilor constituţionale de instalare a Cabinetului. Comisiile reunite Cameră-Senat pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului vor avea la dispoziţie doar 30 de minute pentru a o audia pe doamna Sevil Shaiddeh, propusă ministru al Dezvoltării Regionale şi administraţiei Publice. Numai în aceste două comisii suntem 35 de parlamentari. Dacă-i mai adăugăm şi pe colegii senatori din Comisia pentru dezvoltare regională, rezultă că guvernarea PSD ia în râs mandatele a 46 de oameni.

În 30 de minute, nici un candidat serios la un post de ministru nu-şi poate prezenta programul gândit pentru patru ani, necum să mai şi răspundă întrebărilor pe care orice parlamentar are datoria să le formuleze, în virtutea încrederii pe care au învestit-o în el cetăţenii. În pofida acestei mascarade procedurale a majorităţii parlamentare PSD-ALDE, atât eu, cât şi colegii mei din PMP vom face tot ceea ce depinde de noi pentru ca niciun candidat la funcţia de ministru să nu plece din comisii neîntrebat”.

Sursa: Facebook/Cătălina Bozianu

Back To Top