Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

anastase parlament discursDeputatul Roberta Anastase (PNL) a postat pe pagina personală Facebook un mesaj video cu momentul când propune un amendament la Legea bugetului de stat pe 2017, pentru alocarea unor sume ce vizau construirea unui Spital Municipal de Urgență în Ploiești. Anastase scrie că amendamentul a fost respins de votul parlamentarilor PSD și ALDE.

Roberta Anastase: „Mulțumesc, domnule președinte, amendamentul meu are numărul 29. Se propune suplimentarea sumei prevăzută la anexa 7/31 Prahova, cu suma de 32.236 mii lei pentru finanțarea obiectivului de investiții Spitalul Municipal Ploiești. Situația dificilă în care se află în prezent cele două unități sanitare care se află în subordinea CL ploiești, respectiv Spitalul de Pediatrie și Spitalul municipal face imposibilă orice investiție în infrastructura acestor clădiri. Obiectivul acestei investiții este crearea unei unități medicală nouă realizată la standarde europene dotată cu aparatură nouă și modernă".

Președinte: Mulțumesc, voturi pentru?

Roberta Anastase: Doamna Andreea Cosma, nu votați?

Președinte: 114, Împotrivă? 176. Abțineri? Nu sunt.

VIDEO link Facebook

Back To Top