Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liderul PSD, Victor Ponta, crede că viitorul preşedinte al României trebuie să fie un social-democrat. Cu toate acestea, Ponta a spus că, “spre deosebire de alţi lideri”,  nu îl preocupă să fie el acel preşedinte. Liderul social-democrat a anunţat că, în luna octombrie, după Consiliul Naţional al PSD, se va pune capăt competiţiei din toate organizaţiile judeţene, iar toate energiile se vor canaliza către candidaţii şi programele pentru viitoarele alegeri.

"Dacă rămânem în dispute interne nu o să fim suficient de competitivi în 2012, iar în 2012, nu vă ascund, vreau ca PSD să câştige alegerile, şi locale şi generale, şi să formeze un guvern social-democrat", a spus Ponta. El a adăugat că îşi doreşte ca şi viitorul preşedinte al ţării să fie social-democrat. "Cred că viitorul preşedinte al României trebuie să fie un social-democrat. Nu neapărat eu, dar trebuie să fie un social-democrat, pentru că ne vom afla după zece ani de politică de dreapta, care în orice ţară sleieşte atât de tare ţara şi poporul încât este nevoie de un preşedinte de stânga. Aşa e roata politică a istoriei şi este normal lucrul ăsta. Mă preocupă să fie un preşedinte social-democrat, dar spre deosebire de alţi lideri nu mă preocupă să fiu neapărat eu. Mă preocupă să fie un om de stânga", a afirmat Ponta.

Alianţe contra cuiva

Victor Ponta a arătat că, în ultimii 20 de ani, tot timpul la alegeri i s-a oferit electoratului o alianţă contra cuiva, dar este cazul ca PSD să vină cu un proiect propriu. "Tot timpul a fost o alianţă contra cuiva - contra lui Ion Iliescu, contra CDR. Alianţa Johannis, în care am crezut, a fost contra lui Traian Băsescu. Traian Băsescu, din fericire pentru România, va ieşi de pe scena politică. E obligaţia PSD să nu mai vină cu un proiect contra cuiva. Are obligaţia unui proiect propriu", a încheiat Ponta.

Back To Top