Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta-anastaseDeputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase a postat pe Facebook o reacție la inițiativa primarului Ploieștiului de a acorda stimulente financiare medicilor care lucrează în spitalele din oraș:

"În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Local, a fost votată Decizia privind acordarea de stimulente lunare pentru medicii care îşi desfăşoară activitatea în cele două spitale aflate în subordinea Primăriei Ploieşti, respectiv Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal " Schuller".

Sunt convinsă că această măsură, cuprinsă în bugetul pe anul 2017, va avea ca efect direct, îmbunătățirea substanțială a actului medical în Ploiești. Medicii și personalul medical trebuie recompensați pe măsura valorii lor pentru comunitate.

Gestul lui Adrian Dobre de a rupe, dintr-un buget sărac, o sumă de bani importantă pentru a menține sau a aduce în Ploiești, medici și personal medical de valoare, arată destul de clar care sunt valorile și prioritățile administrației pe care o conduce.

Totuşi, mai există un hop: acela al construirii unui nou spital dimensionat pe necesitățile actuale ala orașului. La cum îl cunosc pe Adrian, sunt sigură că și acesta va prinde contur în viitorul apropiat".

Sursa: facebook/Roberta Anastase

Back To Top