Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

rizeaCristian Rizea, fost deputat PSD, și George Ciprian Târdea, ambii candidați la parlamentare pe listele PRU, sunt acuzați că au fugit dintr-un hotel fără să plătească, în noaptea alegerilor.

Paguba ar fi de 10.000 de euro, estimează administratorul hotelului. Tot el a declarat că s-au pomenit după aceea cu mai multe persoane care îi căutau pe cei doi fugari pentru a primi banii promiși în schimbul votului pentru Partidul România Unită.

"Noi i-am crezut de bunã credintã, dar iatã unde s-a ajuns... S-au cazat la noi pe 31 octombrie 2016, spunând cã vor plãti la final totul. Rizea venea cam o datã pe sãptãmanã, în timp ce Târdea a stat mereu la noi în hotel. În noaptea alegerilor, probabil când au vãzut cã nu au ieşit, au fugit din hotel, golind şi minibarul la plecare. Ne-au aruncat cheile de la camere pe pat. Târdea şi-a cãrat bagajele, puţin câte puţin, peste zi. Pe la 3 noaptea, cei doi apar pe camerele de supraveghere cum pleacã din hotel. Rizea a ieşit pe uşa din față, însã nu ne-am fãcut griji, pentru cã mai avea dãţi când ieşea la ora aceasta în oraş. Pe Târdea nu l-am vãzut, a folosit un lift auxiliar şi a mers la parcarea din spatele hotelului, cum apare pe camere, s-a urcat în mașinã şi a fugit şi el. Când am descoperit camerele pãrãsite, i-am sunat şi fiecare spunea cã va plãti celãlalt. Am sunat la partid, la preşedintele Bogdan Diaconu, care a spus cã va discuta cu cei doi şi vor plãti. Nu ne-a mai rãspuns de câteva luni. A două zi dupã alegeri, pe 12 decembrie, veneau oameni din secţiile de votare sã întrebe de ei, le promiseserã cã le vor plãti pentru cã au votat în secţii pentru PRU. Le-au tras țeapã şi acelor oameni disperaţi. Nu ne-am aşteptat de la persoane publice, mai ales cã Rizea era deputat la acel moment, sã tragã o astfel de țeapã. În noaptea în care au fugit din hotel, au golit şi minibarul, că sã aibã la pachet, probabil", a declarat administratorul hotelului pentru iasilive.ro.

Cristian Rizea este trimis în judecatã pentru corupţie.

Back To Top