Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

catalina bozianuDeputatul PMP, Cătălina Bozianu, îi adresează o întrebare oficială scrisă ministrului Dezvoltării, Sevil Shaiddeh, oficialul guvernamental fiind rugat să răspundă, negru pe alb, câte grădinițe și creșe vor fi construite în județul Prahova prin intermediul finanțărilor venite de la Ministerul Dezvoltării.

„Având în vedere că în județul Prahova înregistrăm un deficit sever de locuri în creșe și grădinițe, vă rog să precizați câte asemenea instituții vor fi construite sau amenajate în județ în următorii trei ani din fondurile gestionate de ministerul pe care îl conduceți" - se arată în textul trimis de parlamentarul prahovean către ministrul Devoltării.

„Hristos a înviat!
Chiar dacă azi a fost a treia zi de Paşti, n-am stat degeaba. :) I-am cerut doamnei ministru Sevil Shaiddeh, prin intermediul procedurii întrebării oficiale scrise, să ne spună câte creşe şi câte grădiniţe are de gând guvernul PSD să construiască în judeţul Prahova. Nu de alta, dar, şi în Ploieşti, şi în celelalte oraşe, nevoia de locuri pentru copii în aceste instituţii este foarte mare." - sursa: Facebook/Cătălina Bozianu

scrisoare bozianu sevil shaideh

Back To Top