Categorie: Politic

bogdan hodorog pmpConsilierul municipal Bogdan Hodorog (PMP) lansează critici dure la adresa Executivului ploieștean, acuzând reprezentanții municipalității de „nepăsare iresponsabilă". Deși zăpada s-a topit de luni de zile, relantisoarele care au rolul de a tempera vitezomanii în zonele unităților de învățământ din Ploiești nu au fost remontate, lipsa acestora putând duce la accidentarea copiilor care merg la școli și grădinițe, scrie Bogdan Hodorog pe contul personal de Facebook.

Postarea consilierului:

„Primăria Ploiești manifestă o nepăsare iresponsabilă față de siguranța copiilor noștri? VOI CE CREDETI? Nu se poate explica faptul că, deși zăpada s-a topit de luni de zile, în dreptul școlilor și al grădiniților nici în ziua de azi nu s-au montat așa-numitele relantisoare menite să-i oblige pe vitezomani la reducerea vitezei în dreptul instituțiilor de învățământ.

Nici măcar în aceste două săptămâni, în care copiii sunt în vacanța de Paști, Primăria nu a făcut nimic în acest sens, iar îngrijorarea părinților cu care am vorbit este pe deplin justificată. Mi-am făcut, de aceea, datoria de consilier local și am întrebat, în ședința de ieri a Consiliului, când are de gând domnul primar să-și amintească de siguranța copiilor ploieștenilor și să dea dispoziție pentru montarea relantisoarelor".

Facebook/BogdanHodorog

Back To Top