Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Șerban Nicolae a fost înlocuit, miercuri, de la conducerea Comisiei Juridice din Senat. Acesta nu mai este nici liderul grupul PSD din camera superioară a Parlamentului.

Hotărârea a fost luată în Comitetul Executiv Național al PSD, care a votat ca funcția să fie preluată de fostul ministru al Justiției, Robert Cazanciuc.
CExN a mai decis și ca Mihai Fifor să fie noul lider de grup al PSD în Senat, în locul lui Șerban Nicolae.
Sancțiunile vin după scandalul de săptămâna trecută, din Comisia Juridică, iscat după discutarea Legii grațierii. Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat public că este „nemulţumit" de modul în care Şerban Nicolae a gestionat lucrările Comisiei, la momentul respectiv, în condiţiile în care Nicolae a propus, iar senatorii PSD din Comisie au votat, graţierea faptelor de corupţie, deşi Dragnea şi Grindeanu s-au declarat public împotriva acestui lucru.
În cadrul aceleiași ședințe, CExN al PSD a decis miercuri suspendarea din partid, pe o perioadă de șase luni, a deputatului Nicolae Bacalbaşa, ca urmare a discursului nepotrivit pe care acesta l-a avut marți în Parlament.

Back To Top