Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După primele patru luni de guvernare PSD-ALDE, premierul Sorin Grindeanu se află, în ceea ce privește încrederea populației, imediat după președintele Klaus Iohannis și la aproape zece procente în fața șefului său de partid, Liviu Dragnea. PSD domină topul partidelor, dar se află la cel mai scăzut scor din ultimele 16 luni.

Pe primul loc în topul încrederii românilor se află președintele Klaus Iohannis, în care spun că au „foarte multă” și „destul de multă” încredere 35,2% dintre respondenții unui sondaj IMAS, comandat de Realitatea TV. Pe locul doi, premierul Sorin Grindeanu, cu 33,9% cotă de încredere, în timp ce șeful său de partid, Liviu Dragnea, se află la 24,3%, cu circa șapte procente mai puțin decât în ianuarie 2017.

Cât privește partidele, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament și v-ați prezenta la vot, cu ce partid ați vota?”, topul este dominat de PSD, cu 40,6%. De remarcat, însă, că acesta este cel mai slab scor pentru PSD din ultimele 16 luni.

De pierdea suferită de social-democrați pare să se bucure ALDE, formațiunea care a câștigat circa 2,5 procente față de momentul alegerilor parlamentare și care, față de ianuarie 2016, și-a dublat, practic, „zestrea” electorală, informează Digi 24.

 

Back To Top