Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Liberalul Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și al Comisiei de Apărare din Senatul României, a avut o poziție fermă în contextul dezbaterilor privind pensiile speciale, arătând că abordarea guvernanților a declanșat o situație gravă.


Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta a acuzat PSD că paralizează instituţiile din sistemul naţional de securitate:
"Cu privire la intenţia PSD de a modifica prevederile Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, constat următoarele:
1. În loc să stopeze plecările masive din Armată şi Poliţie, PSD a reuşit să le amplifice şi să provoace, în doar câteva zile, o adevărată hemoragie de personal la vârful tuturor instituţiilor de forţă ale statului român.
2. În loc să facă economii la buget, guvernul Tudose a reuşit să crească presiunea pe buget, pe termen scurt şi mediu, prin ieşirea la pensie anticipată a unui număr îngrijorător de mare de militari care optează pentru legea mai avantajoasă.
3. În loc să dea dovadă de consecvenţă şi onestitate, PSD îşi demonstrează ipocrizia dând de pământ cu legea pensiilor militare de stat iniţiată în urmă cu doar doi ani de un guvern PSD și votată tot de o majoritate PSD", a scris Iulian Dumitrescu, precizând că nu susține pensiile speciale, ci critică "improvizațiile" pe care le fac social-democrații și adoptarea unei modificări prin Ordonanță de Urgență.
În ședința de vineri, Guvernul a stabilit, prin OUG, că pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la creșterile salariale, ci doar în funcție de coeficientul de inflație, așa cum se procedează, în prezent, în cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. De asemenea, s-a stabilit că valoarea netă a pensiei de serviciu nu va mai putea depăși media soldelor/salariilor nete cuprinse în baza de calcul a pensiei.

 

Back To Top