Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Politic

burlacu_cristian1Deputatul prahovean Cristian Burlacu îşi declară susţinerea pentru adoptarea noului Cod al Muncii, adăugând, totodată că Guvernul va trebui să ia în calcul câteva completări în ceea ce priveşte protecţia socială reală a forţei de muncă. Cristian Burlacu crede că, prin noul Cod al Muncii, IMM-urile vor fi ajutate, iar patronii vor avea mai mult curaj să facă angajări.

În mesajul său, deputatul prahovean şi-a motivat decizia de a da un vot pozitiv noului cod printr-o serie de argumente, dintre care aminteşte creearea de locuri de muncă, lupta împotriva muncii la negru şi susţinerea IMM-urilor.

„Susţin noul cod al muncii pentru că sunt un om de dreapta, care militează pentru susținerea imm-urilor, și noul Cod, care permite angajări pe durată determinată, le va da curaj angajatorilor să creeze locuri de muncă, să facă angajări când, unde și pentru cât timp au nevoie și pentru că știu că niciodată un angajator nu va renunța, abuziv, la un angajat care știe meserie și își vede de treabă!

De asemenea, noul proiect legislativ vorbește despre obiective de performanță individuală și  despre criterii de evaluare. Cred că noul cod va da o lovitură aproape mortală muncii la negru, spre beneficiul angajaților, care vor avea asigurările plătite, dar și al nostru, al tuturor, întrucât vor crește veniturile la buget”, a declarat Burlacu.

Deputatul prahovean crede că noul cod al muncii pune legislaţia românească în acord cu legislația europeană în materie.
„Este un Cod favorabil muncii cinstite, competenței, performanței și onestității, care limitează imixtiunile- directe ori mediate - ale  politicului pe piața corectă a muncii”, a adăugat Cristian Burlacu.

Codul trebuie să aducă, în paralel, şi măsuri de protecţie socială

Burlacu a mai adăugat că, în completarea legii, Guvernul va trebui să adopte și unele măsuri prin care să asigure o protecție socială reală a forței de muncă.

„Desigur, vorbim despre forţa de muncă de bună-credinţă: românii care pot și vor să lucreze.
Acesteia, de exemplu, în situația angajării cu contract pe durată determinată, trebuie să i se asigure accesul, în continuare, la contractarea creditelor bancare!”, a subliniat deputatul prahovean.

Burlacu crede că ar trebui stimulate firmele care angajează persoane în vârstă de peste 50 de ani, aflate în situația încetării, la termen, a contractului individual de muncă pe durată determinată.

„Ar putea fi adoptate și alte măsuri prin care statul să stimuleze munca și să îi sprijine pe cei care doresc să muncească, pentru că, nu-i așa,  despre Codul Muncii vorbim, nu despre vreun Cod al protecției sociale nemeritate”, a declarat, în încheiere, Cristian Burlacu.

Back To Top