Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a transmis, miercuri seară, o reacție dură față de aprobarea, în ședința de Guvern, a Ordonanței de Urgență pentru modificarea Codului fiscal. Acesta a avertizat că liberalii vor depune o moțiune de cenzură.

 

"PSD împotriva tuturor
Prin aprobarea Ordonanței de urgență de modificare a Codului fiscal, guvernanții PSD îi înfruntă pe toți cei afectați de măsurile fără sens cuprinse în actul normativ adoptat astăzi de Executiv.
Modificările ce vor intra în vigoare peste numai o lună și jumătate îi privesc pe salariați, pe întreprinzători, pe cei care sunt persoane fizice autorizate sau sunt organizați în asociații familiale (mulți din agricultură), pe cei care obțin venituri din chirii sau din cedarea drepturilor intelectuale, și lista poate continua. Sunt afectate bugetele de asigurări sociale, cele de asigurări de sănătate, bugetele locale și este compromis bugetul național indiferent de filozofia în care va fi proiectat.
Degeaba au existat consultări, degeaba au existat discuții, proteste, moțiuni, degeaba au insistat experții în domeniul fiscal că lucrurile nu sunt bine gândite, că vor apare distorsiuni, degeaba s-a spus că nu mai este nicio țară din UE care să aibă un asemenea sistem de contribuții, care să cadă integral în sarcina angajatului.
PNL va sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca la Curtea Constituțională Ordonanța de modificare a Codului fiscal și va sprijini toate formele de protest legale pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor măsuri fiscale fără sens.
PNL va depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului PSD și va susține orice alte măsuri necesare pentru îndreptarea situației.
În ciuda rezistenței actualei puteri, românii au reușit să determine abrogarea OUG nr. 13, dată la începutul acestei guvernări haotice. PSD nu a învățat însă că nu poți să mergi înainte dacă ești singur împotriva tuturor", a scris Iulian Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.
Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top