Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

"Split PSD, în loc de split TVA", a comentat, joi seară, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, arătând că moțiunea de cenzură supusă la vot în Parlament, chiar dacă a picat, a scos la iveală un aspect foarte important, care ar trebui să le dea multora de gândit.

Iulian Dumitrescu a atras atenția, după votul de joi, că moțiunea de cenzură, chiar dacă nu a trecut la vot, a reușit să scoată în evidență disensiunile din PSD, principalul partid de guvernământ: "Am vorbit astăzi, în Parlament, despre duşmanul fără chip inventat de PSD pentru a-şi justifica rateurile şi neputinţa, aşa-numitul Stat Paralel şi Ilegitim. I-am cerut prim-ministrului Mihai Tudose să îşi asume guvernarea, adică să nu se mai ascundă după cai verzi pe pereţi, sau să îi lase pe cei care ştiu şi pot să se ocupe de treburile ţării în locul său. La finalul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură iniţiate de #PNL, premierul Mihai Tudose a declarat că nu înţelege conceptul de stat paralel, lansat public în România de Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Chiar dacă moţiunea de cenzură iniţiată de PNL nu a reuşit să răstoarne guvernul PSD-ALDE, a reuşit măcar să scoată în evidenţă marile disensiuni din principalul partid de guvernământ".
Discursul susținut joi, în Parlament, de președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu (VEZI VIDEO):
"Săptămâna trecută, principalul partid de guvernare, PSD, a avut o reuniune a Comitetului Executiv la Băile Herculane, unde a adoptat Rezoluţia împotriva Statului Paralel şi Ilegitim. Ceea ce sperie pe oricine analizează şi urmăreşte ce face PSD sunt cinismul şi perfidia nemaîntâlnite în România de pe vremea Partidului Comunist.
Pentru a vă justifica rateurile şi neputinţa, aţi inventat un duşman fără chip, un balaur despre care spuneţi că nu lasă Guvernul să îşi vadă de treabă, şi anume Statul Paralel, numit pleonastic şi Ilegitim. Orice prostie a guvernanţilor pare justificabilă: nu pot să fac un lucru nu fiindcă nu mă pricep, ci sigur fiindcă mă încurcă Statul Paralel.
Stimaţi colegi,
Această Moţiune de cenzură este o rezoluţie a noastră, a partidelor din opoziţie, împotriva Guvernului Paralel şi Ilegitim condus de domnii Mihai Tudose şi Liviu Dragnea. Şi când spun Guvern Paralel, mă refer mai ales la faptul că guvernul premierului Mihai Tudose este paralel cu nevoile, interesele şi aşteptările românilor. Iar când spun Guvern Ilegitim, mă refer la faptul că guvernul adevăratului premier, Liviu Dragnea, a declarat război românilor şi economiei româneşti într-un vârtej de minciuni şi populism nemaiîntâlnite în România.
Domnule Prim-ministru Mihai Tudose,
Vreau să vă întreb dacă Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal e scrisă de membrii guvernului sau aţi primit-o în plic de la aşa-zişii reprezentanţi ai Statului Paralel şi Ilegitim. Dacă aţi primit-o în plic, înseamnă că sunteţi un premier-marionetă pe care nu doar opoziţia ar trebui să îl dea jos, dar şi deputaţii şi senatorii PSD-ALDE. Dacă nu aţi primit-o în plic, înseamnă că nu aveţi nimic de-a face cu interesele, nevoile şi problemele românilor, şi toţi cei care au fost aleşi de români, indiferent de culoarea lor politică, ar trebui să voteze demiterea dumneavoastră.
Domnule Prim-ministru,
Aş vrea să vă mai întreb dacă dumneavoastră i-aţi ales în guvern, pe lângă cei câţiva miniştri recunoscuţi ca oameni competenţi, pe cei pe care tot un lider de marcă al PSD i-a numit, foarte inspirat, „miniştri de unică folosinţă", sau aţi primit numele lor în plic de la aşa-zişii reprezentanţi ai Statului Paralel şi Ilegitim? Dacă aţi primit numele lor în plic, înseamnă că sunteţi, încă odată, un premier-marionetă, paralel cu interesele românilor. Dacă nu aţi primit numele lor în plic, sunteţi şi mai greu de înţeles. Dacă vă aruncaţi ochii în zona deputaţilor şi senatorilor PSD, oricare dintre ei ar fi mult mai bun decât oricare dintre membrii cabinetului dumneavoastră. Dar, probabil, vreţi ca lumea să vă aprecieze inteligenţa şi competenţa în antiteză cu cei din jurul dumneavoastră, după cum am văzut de multe ori în deschiderea şedinţelor de guvern.
În încheiere, domnule Prim-ministru Mihai Tudose, vreau să vă spun că, dacă nu vă asumaţi responsabilităţi şi nu faceţi lucruri, aruncând vina pe cai verzi pe pereţi, vă declar răspicat aici, în faţa membrilor Parlamentului României, că aţi merita porecla «Premierul Paralel» şi că trebuie să lăsaţi pe altcineva în locul dumneavoastră, pe cineva care ştie şi poate să se ocupe de treburile ţării".
Moțiunea de cenzură depusă de PNL, împreună cu PMP și USR, împotriva Guvernului PSD - ALDE, denumită "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă" a primit 159 de voturi "pentru", din cele 233 de care ar fi avut nevoie pentru a fi adoptată.
Sursa: Facebook/Iulian Dumitrescu

Back To Top