Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Niciun amendament depus de parlamentarii PMP, la Proiectul Legii Bugetului de Stat, nu a trecut de "mașina de vot și de abuz parlamentar a puterii", a dezvăluit deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu. Potrivit acesteia, amendamentele au fost respinse fără măcar a fi dezbătute, deși ele urmăreau atragerea de bani pentru județe.
"Aseară târziu, mașina de vot și de abuz parlamentar a puterii PSD-ALDE a respins în bloc toate amendamentele pe care le-am formulat, atât eu, cât și colegii mei din PMP, la Legea Bugetului de Stat pe domeniul păstorit de Ministerul Dezvoltării. Amendamentele noastre, care aveau ca obiect atragerea de fonduri pentru investiții în județele pe care le reprezentăm, nici măcar nu au mai fost dezbătute. Prevalându-se de modificările nedemocratice ale Regulamentului, adoptate în mare grabă săptămâna trecută, parlamentarii puterii au votat mecanic bugetul impus de guvern. În mod suspect, au acceptat patru amendamente ale unor liberali, probabil în virtutea vechii tovărășii din USL.
Chiar dacă nu am reușit să clintim mașinăria PSD-ALDE, noi, cei de la PMP, am încercat să ne facem cât mai bine datoria față de oamenii pe care-i reprezentăm. Am formulat amendamente conforme nevoilor de dezvoltare ale țării, le-am fundamentat și le-am susținut din toate puterile. Civilizat, cu argumente și fără circ, așa cum îi doare cu adevărat pe cei la PSD-ALDE, care au ajuns să confunde țara cu propria moșieși Bugetul de Stat, cu propriul cont bancar.
Vă asigur că nu ne dăm bătuți. Lupta noastră pentru România și pentru Prahova continuă!"
Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top