Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Reprezentanții PMP Prahova au anunțat că aleșii locali Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog nu și-au dat votul asupra bugetului municipiului Ploiești. Consilierii au explicat și de ce au preferat să se abțină de la votul final.

"Noi considerăm că, în 2018, modernizarea parcului auto și rezolvarea problemelor financiare ale societății de transport în comun din Ploiești trebuie să se numere printre prioritățile Primăriei. Nu ne mai permitem riscul ca ploieștenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administrației!

Pe acest temei, consilierii noștri locali au formulat două amendamente prin care ar fi fost transferate suma de 5 milioane de lei, de la «hale și piețe», și 3 milioane de lei, de la «salubritate», pentru achiziționarea de autobuze noi. Din păcate, PSD și ALDE și-au unit forțele și au respins aceste amendamente, preferând să țină acești bani în «găurile negre» de la «piețe» ori de la «salubritate».

Nu ne dăm însă bătuți. Le vom cere celor de la «piețe» un raport trimestrial asupra modului în care au fost cheltuite sumele imense pe care le au la dispoziție și care lipsesc zone-cheie din administrația ploieșteană de fondurile atât de necesare dezvoltării", a transmis PMP Prahova.

Sursa: Facebook/ PMP Prahova

Back To Top