Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a adresat o întrebare ministrului Turismului, Bogdan Trif, cărui îi cere să răspundă unor întrebări punctuale legate de programul de guvernare, respectiv la planurile pe care le are pentru acest an, privind stațiunile montane din județul Prahova.

 

Parlamentarul PMP i-a cerut ministrului Turismului, Bogdan Trif, să precizeze concret ce sume alocă, în 2018, pentru promovarea stațiunilor turistice de pe Valea Prahovei. "Prin programul de guvernare v-ați angajat să susțineți promovarea în străinătate a României ca destinație turistică, prin sume alocate dintr-un buget aflat la dispoziția ministerului. Având în vedere că stațiunile montane de pe Valea Prahovei se numără printre destinațiile turistice de top ale României, vă rog să precizați sumele pe care le veți aloca în anul 2018 pentru promovarea acestora", l-a întrebat deputatul Cătălina Bozianu pe ministrul Turismului.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top