Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dragnea si iubita elvetiaPreşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost însoţit în vizita oficială în Elveţia de iubita sa, Irina Tănase, care a postat fotografii pe Instagram de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin, relatează G4media.ro.

Liviu Dragnea s-a aflat la începutul acestei săptămâni în vizită oficială în Elveţia. Programată în perioada 29-31 mai, deplasarea oficială la Berna a fost efectuată în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene şi, conform memorandumului aprobat de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, a cuprins întrevederi ale lui Liviu Dragnea cu preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Alain Berset, şi cu preşedintele Consiliului Naţional, Dominique de Buman, dar şi cu preşedintele Comisiei pentru politică externă a Consiliului Statelor.

Irina Tănase, iubita liderului PSD, a devenit cunoscută marelui public, după ce l-a însoţit pe Liviu Dragnea la congresul extraordinar al partidului din 10 martie, ea stând în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, aminteşte Digi 24. Ulterior, preşedintele PSD a declarat că el a decis ca prietena sa, Irina Tănase, să îi fie alături la congres şi că i-a fost drag că l-a însoţit. Dragnea a spus că încă nu a cerut-o în căsătorie, iar inelul pe care aceasta îl purta nu este unul de logodnă, ci unul care „nu este scump”, pe care i l-a oferit de 1 Martie.

Back To Top