Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

zgomotDeputatul USR de Prahova a cerut autorităților să ia măsuri în cazul zgomotului puternic produs, de săptămâni bune, de o instalație aflată în comuna Brazi. recent a sosit și răspunsul în care Primăria comunei susține, despre zgomotul care i-a exasperat pe cei care locuiesc în apropierea sursei acestuia, că nu depășește limitele admise de lege.

"În urma sesizărilor cetățenilor, am aflat că, din incinta punctului de lucru Veolia Brazi, Str. Trandafirilor, nr. 89, de aproape două luni, a început să se resimtă un zgomot extrem de deranjant (de o frecvența joasă ce pătrunde prin pereți/termopane), emis în preponderent noaptea, după orele 21-22:00.

Această poluare fonică este asemănătoare cu zgomotul pe care îl produce un generator sau un compresor.

În răspunsul pe care l-am primit la interpelarea făcută, reprezentanții Veolia Brazi au menționat următoarele: în perioada verii, atunci când punctul de lucru nu funcționează la întreagă capacitate (nefurnizând și agent termic, ci doar apă caldă către orașul Ploiești) pun în funcțiune un compresor de gaze, ce se află în interiorul unui container. Acest compresor a avut niște probleme de natură tehnică, o echipă din străinătate fiind convocată să îl repare. De atunci, pe parcursul serii, pentru a evita incidentele, se deschid ușile containerului, moment in care liniștea cetățenilor este periclitată.

În urma acestor constatări, am solicitat Primăriei Brazi să facă demersurile necesare pentru ca cei responsabili să izoleze fonic, să realizeze un sistem de ventilație sau să monteze sisteme de aer condiționat, astfel încât containerul să rămână închis și să nu producă acea poluare fonică ce afectează sănătatea cetățenilor.

Astăzi, am primit din partea instituției și rezultatul inspecției solicitate: nu au existat încălcări ale legislației în vigoare și nu sunt depășite limitele maxim admise de poluare fonică.

Deci, «ne pune», cum s-ar zice...

Pentru că negarea problemei este mereu mai la îndemână decât soluționarea ei, nu-i așa?!", a scris deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top