Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mirela goia Tineret pmp PrahovaOrganizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară și-a ales, luni, 2 iulie, noua echipă de conducere.

Potrivit unui comunicat oficial al PMP Prahova, Mirela Goia este noul președinte al organizației, în timp ce Bogdan Dobre a fost ales în funcția de secretar general.

Mirela Goia are 28 de ani, este ploieșteancă și studiază Administrația Publică. Ea va conduce organizația de tineret a PMP Prahova alături de nouă vicepreședinți și șapte secretari executivi.

”Cred cu tărie că schimbarea societății începe, în primul rând, cu fiecare individ care își găsește curajul să facă un pas în față și să își asume o responsabilitate. Noi, tinerii, trebuie sa dăm dovadă de tărie și viziune ca să-i putem convinge și pe alții să se implice. Suntem datori și responsabili sa luăm atitudine, dacă ne dorim o schimbare! Cred că acum este momentul ca generația noastră sa acționeze, să se implice. Nu cred ca a mai ignora politica este o soluție! Este un factor care ne influențează viața, fie că vrem, fie că nu! Depindem de deciziile politice, mai mult decât ne dorim sa recunoaștem”, a declarat Mirela Goia, la alegerea sa în funcție.

”Felicit noua conducere a Organizației de Tineret și îi asigur de tot sprijinul meu și al colegilor mei din organizația județeană. Ei sunt echipa în jurul căreia, împreună, vom construi cea mai puternică filială a PMP din țară. Sunt oameni competenți și pricepuți, care vor contribui la dezvoltarea județului nostru în anii care vin”, i-a transmis președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, noii conduceri a organizației de tineret, căreia i-a dat asigurări că îi va fi un partener de încredere.

Back To Top