Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dan radulescu eurotransplantCa reacție la modificarea Codului penal, adoptată de Parlament, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu face o paralelă dureroasă între subiectul care a oferit principala temă de dezbatere, de mai multă vreme, și o problemă de actualitate care costă vieți. La propriu!

" În timp ce românii mor, anonim, prin spitale, principala grijă a coaliției PSD-ALDE este să șteargă infracțiuni din Codul penal, ca să scape știm-noi-cine", a comentat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Acesta face referire la cazul tânărului care a murit, luni seară, la nici 30 de ani, așteptând, în zadar, să beneficieze de un transplant de plămâni (VEZI DETALII). "Dacă pe Călin Farcaș, tânărul trecut în neființă, ieri, din vina exclusivă a birocrației și a statului român - chiar dacă avea strânși, prin subscripție publică, cei 200.000 de euro necesari operației care i-ar fi salvat viața - l-ar fi chemat, să zicem... Liviu Dragnea sau Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, subit, ar fi apărut pe ordinea de zi un proiect de lege care să deblocheze taxa pentru prelungirea înțelegerii cu rețeaua Eurotransplant...

148 de milioane de euro este prejudiciul care va fi șters prin închiderea dosarelor pentru abuz în serviciu!

1 milion de euro costă prelungirea acordului Eurotransplant...", a punctat Dan Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top