Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

iulian dumitrescu1Milioane de români au ales să-și caute norocul în străinătate. Fenomenul a atins cote alarmante, dacă ne uităm că, potrivit unor analize recente, din punct de vedere al migrației țara noastră a ajuns să ocupe locul al doilea, după Siria. Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, apreciază că sunt absolut necesare măsuri urgente pentru a-i atrage în țară pe românii plecați la muncă peste hotare.

 

Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, arată că, din cauza declinului demografic și a migrației, "România se confruntă cu o criză acută de personal, în toate domeniile, și nu reușește să gestioneze fenomenul".

"România este pe locul doi mondial la emigrație, după Siria. România trebuie să introducă stimulente pentru a-i readuce în țară pe românii plecați la muncă în străinătate. În ultimii 20 de ani, peste 3,4 milioane de români au plecat din România în căutarea unui loc de muncă bine plătit, care să le garanteze o viață decentă. Cei mai mulţi dintre aceștia s-au relocat în Italia şi în Spania, unde primesc salarii de 4 - 5 ori mai mari decât acasă", a subliniat senatorul PNL Iulian Dumitrescu.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top