Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

guvernul viorica dancila foto gov roPremierul României a trimis o scrisoare preşedintelui şi prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene după protestul încheiat cu violenţe pe 10 august. În scrisoarea publicată de jurnalistul Ovidiu Vanghele de la Centrul de Investigaţii Media se arată că sunt încercări de înlăturare violentă a Guvernului legitim şi că preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel la continuarea protestelor.

În scrisoarea publicată, Executivul susţine, sub semnătura premierului Viorica Dăncilă, că obiectivele protestului din 10 august nu erau clar definite, iar asociaţiile românilor din străinătate, iniţiatoare ale manifestaţiei, s-au retras din organizare. De asemenea, în viziunea Guvernului, mitingul a reprezentat o încercare de înlăturare violentă a unei puteri legitime, iar forţele de ordine au acţionat legal pentru restabilirea ordinii publice.

De asemenea, Viorica Dăncilă îl acuză în scrisoare pe preşedintele Klaus Iohannis că a incitat la continuarea protestelor, în loc să-şi exercite funţia de mediator, potrivit Constituţiei. "Funcţia constituţională de mediator între societate, forţele politice şi instituţiile statului, care revine Preşedintelui României, conform atribuţiilor din legea fundamentală, a fost ignorată de către acesta, care dimpotrivă a găsit momentul să aducă acuze guvernului şi să facă un apel la continuarea protestelor", se mai arată în scrisoare.

Premierul dă asigurări în documentul respectiv că în România este respectat dreptul la liberă exprimare, că este stabilitate şi că Guvernul se pregăteşte în continuare de preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, relatează România TV.

Back To Top