Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

laura moagher camera deputatilorReferendumul pentru revizuirea Constituției, în punctele privind definirea noțiunii de "familie", va avea loc pe 6-7 octombrie, iar organizarea sa a fost stabilită deja. În Parlament continuă dezbaterile pe tema cu privire la care românii vor fi consultați la începutul lunii viitoare.

 

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a susținut, miercuri, o declarație politică în care a pus accest pe faptul că  "familia tradițională este un reper de stabilitate pentru societatea românească".

Aceasta subliniază că "respectul față de familie trebuie concretizat zilnic, în grija pentru o viață în armonie şi fidelitate, ajutorarea reciprocă a soților, nașterea si creșterea copiilor cu responsabilitate" și consideră că "toate aceste valori trebuie să rămână trăsături fundamentale ale societății românești, trăsături cultural-creștine din timpuri străvechi și care astăzi se regăsesc în familiile noastre ale românilor".

La referendumul din 6-7 octombrie, românii vor trebui să spună dacă sunt sau nu de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament (VEZI DETALII).

Sursa: Facebook/ Laura Moagher

Back To Top