Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ordonanta referendum sesizare avocatul poporuluiOrdonanța adoptată de Guvern, pentru modificarea referendumului, nu mai permite ca PMP să fie reprezentat în secțiile votare, acuză liderii partidului.

 

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu explică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce consideră că "Guvernul Dăncilă a comis un abuz incalificabil îndreptat împotriva Partidului Mișcarea Populară".

"Prin ordonanța de urgență emisă pentru organizarea referendumului de revizuire a articolului 48 din Constituție, în sensul clarificării definiției căsătorie ca uniune între bărbat și femeie, PSD a decis eliminarea PMP din secțiile de votare. Mai precis, ordonanța, care modifică Legea referendumului (nr. 3/2000), stipulează că în birourile secțiilor de votare vor fi reprezentate numai partidele politice care au grupuri parlamentare în ambele Camere. Or, noi, PMP, loviți de câteva dezertări politice, nu mai avem grup decât la Camera Deputaților. Este greu de înțeles decizia Guvernului Dăncilă în afara unui reflex antidemocratic, specific pesedist, de a schimba regulile în timpul jocului. Pe acest temei, PMP a sesizat Avocatul Poporului, cerându-i să conteste ordonanța la Curtea Constituțională pentru că, potrivit legii, este singurul care mai poate opri acest abuz", a comentat parlamentarul de Prahova.

Cătălina Bozianu a anunțat că, la fel ca și colegii săi de partid, susține necondiționat referendumul de revizuire. "Credem că el trebuie să se desfășoare cu respectarea Constituției, a legii și a bunului-simț democratic, astfel încât să nu planeze nicio umbră de suspiciune asupra acestui demers inițiat de 3 milioane de români", a completat deputatul PMP.

Back To Top