Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Dan Radulescu USR PrahovaAcum exact un an, la Ploiești demara o campanie fără precedent împotriva poluării municipiului și a împrejurimilor, una dintre principalele sale componente fiind strângerea de semnături care să demonstreze că, spre deosebire de autorități, oamenii de rând sunt conștienți de pericolul la care sunt expuși zilnic. După numeroase demersuri în direcția reducerii poluării în această zonă, deputatul USR de Prahova lansează un apel și către cetățeni, cei care au, până la urmă, rolul decisiv în reușita acestei inițiative.

"Se împlinește un an de când am lansat campania de strângere de semnături pentru susținerea proiectelor legislative anti poluare alături de grupul STOP Poluării orașului Ploiești!

Tot ceea ce îmi doresc este ca ploieștenilor și locuitorilor din împrejurimi să li se respecte dreptul constituțional la un mediu sănătos.

Cu toții merităm să nu fim otrăviți, zilnic, de marii poluatori, cu toții avem dreptul la o mai mare speranță de viață!

În dimineața asta, în drum spre parcarea copilăriei mele – pe atunci, mult mai mică, doar câteva mașini, Daciile bunicului, a lui nea' Gogu, dom' Cuculeanu, 'nea Mitică, Wartburgul lui nea' Micu, Moskvitch-ul domnului Dumitru, fiecare cu locul ei, pentru care nu se certa nimeni și nici nu-și ridicau unii, altora, ștergătoarele – mă pregăteam să mă bucur de șirul de copăcei plantați de ceva vreme și, să-mi mai spun, încă o dată, că, uite, au făcut și ăștia ceva...

Primul, din șirul de vreo cinci, era rupt...

Ce-o fi simțit omul ăla când a rupt, până la urmă, un mic plămân? A râs? Și-a dovedit că e puternic?!...

Astăzi, este ziua mondială a curățeniei.

Cu toții, vrem să schimbăm România, sistemul, vrem o țară ca afară și strigăm, încontinuu: vrem, vrem, vrem!

Eu zic că, cel mai bine, ar fi să începem să ne schimbăm pe noi înșine! Să încercăm să devenim din locuitori, cetățeni!

Căci, dacă nu suntem în stare să o facem, dacă nu suntem în stare să schimbăm ceva pe scara blocului unde locuim, pe strada pe care stăm, nu vom reuși niciodată, nimic...", a transmis parlamentarul de Prahova, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Back To Top