Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că 49 de liberali s-au înscris pe lista candidaturilor la alegerile europarlamentare, printre ei fiind şi Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu sau Cristian Bușoi. Interesant este că Orban, care momentan nu e pe listă, ar putea fi al 50-lea, conform unei clauza statutare care i-ar permite asta. Acum urmează o etapă de evaluare a CV-urilor şi proiectelor doritorilor.

"S-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, s-au înscris 49 de candidaţi în cursa pentru a obţine loc pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă candidaţii care sunt cunoscuţi deja, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, şi-a depus candidatura Mircea Hava şi mă bucur că primarul municipiului Alba Iulia, municipiul unirii în anul Centenarului, a luat această decizie de a candida la Parlamentul European şi sunt convins că va reprezenta România cu cinste acolo. Şi-au depus candidatura şi Siegfried Mureşan, Daniel Buda, Dan Motreanu, primarul Ghiţă Falcă, Marian-Jean Marinescu, Cristian Buşoi. Avem nişte criterii de evaluare a candidaturilor pe care le vom aplica", a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL. El a menţionat, de asemenea, că deocamdată nu şi-a depus candidatura, iar când va lua o decizie în acest sens va anunţa. Orban a afirmat că preşedintele partidului poate fi pus pe listă şi după ce a expirat termenul limită pentru depunerea candidaturilor, pentru că există o astfel de prevedere în hotărârea Consiliului Naţional.

Dosarul candidaţilor trebuie să cuprindă, pe lângă CV, şi un proiect privind activitatea din cadrul Parlamentului. Candidaţii PNL trebuie să reprezinte o euroregiune de dezvoltare şi să beneficieze de sprijinul a jumătate plus una dintre filialele din regiunea de dezvoltare, iar fiecare euroregiune va avea câte patru candidaţi plus unul supleant, relatează România TV. Pe lista criteriilor de evaluare se află experienţa potenţialului candidat, politică, administrativă şi profesională, calitatea proiectului depus, dar şi rezultatele de la ultimele alegeri.

Back To Top