Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase lansează o provocare pentru Primăria Ploiești, menită să vină în sprijinul elevilor care fac naveta, în municipiu, utilizând mijloacele de transport în comun. Aceasta propune reluarea unui program mai vechi, care s-a derulat pentru puțină vreme, prin care ar urma să fie asigurate curse gratuite de autobuz destinate exclusiv școlarilor.

 

În pregătirea acestui demers, parlamentarul face apel la cetățeni, de la care așteaptă opinii cu privire la un astfel de proiect, pentru a vedea dacă demersul ar fi o soluție pentru elevii din municipiu.

"Doresc să propun Primăriei Ploiești programul «Autobuzele Elevilor» prin intermediul căruia Primăria să pună în circulație mijloace de transport în comun gratuite, destinate exclusiv elevilor. Acest program social a funcționat la Ploiești, la începutul anilor 2000, din păcate doar pentru o scurtă perioadă de timp. La Cluj acest proiect a început din acest an şi deja funcţionează foarte bine. Pe lângă beneficiile evidente pentru fiecare familie cu copii, pentru un oraș precum Ploieștiul o astfel de măsură ar putea avea un efect pozitiv major asupra mediului contribuind la diminuarea poluării.

Aștept cu mare interes opiniile dumneavoastră atât sub formă de comentarii la acest text, cât și pe messenger sau e-mail-ul cabinetului parlamentar: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", a transmis deputatul PNL de Prahova prin intermediul paginii sale de Facebook.

Inițiativa acesteia este promovată, deja, prin rețeaua de socializare, pe pagina ”Împreună pentru Ploiești”, platforma creată sub patronajul Cabinetului Parlamentar Roberta Alma Anastase, prin care se dorește încurajarea  spiritului civic, a implicării și participării active în viața comunității, pentru rezolvarea a cât mai mult dintre problemele cu care se confruntă orașul.

Back To Top