Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD va introduce, de anul viitor, măsuri de austeritate și nu va mai aplica Legea salarizării unitare - afirmația a fost făcută sâmbătă de senatorul liberal Florin Cîțu, care prezintă în acest sens un document trimis către CE prin care coaliția de guvernare promite înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019.

 

"PSD i-a tradat si i-a mintit pe romani.

 

Romania in criza economica - PSD introduce masuri de AUSTERITATE in 2019!!!

Intr-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit inghetarea salariilor in sectorul bugetar in 2019 la nivelul din Decembrie 2018:

PASD +ALDE NU MAI APLICA LEGEA SALARIZARII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare si ma confirma)!

Asta inseamna ca salariile sunt TAIATE cu echivalentul ratei inflatiei. In plus cresterea dobanzilor va taia si mai mult din puterea de cumparare.

In poza masurile pe care PSD promite ca le va lua la construirea bugetului pentru 2019.

Este clar ca legea pensiilor este doar o minciuna. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizarii unitare si PSD +ALDE mint ca dubleaza pensiile.

Situatia este dramatica asa cum veti vedea si in raportul asupra economei pe care il public in aceste zile", a scris Florin Cîţu, sâmbătă, pe Facebook, postarea fiind însoţită de un extras din documentul trimis către CE.

Sursa: Facebook/Florin Cîțu

Back To Top