Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost prezent, marți, în Comisia de specialitate din cadrul Camerei Deputaților, unde a fost audiată de parlamentarii din cadrul acestui for.

Rovana Plumb a venit, marți, la Camera Deputaților, la solicitarea PNL, ca urmare a declarațiilor comisarului european Corina Crețu care și-a exprimat, zilele trecute, îngrijorarea cu privire la ritmul în care România atrage fondurile europene, în special pentru infrastructura din transporturi (VEZI DETALII).

Printre parlamentarii care au intervenit în cadrul audierii  ministrului Fondurilor Europene s-a aflat și deputatul de Prahova Roberta Anastase, care a punctat o parte din problemele existente în domeniul fondurilor europene, și anume cele legate de birocraţia excesivă şi lipsa de paşi importanţi în acest sens, durata extrem de mare a evaluărilor, schimbarea ghidurilor în timpul procesului de aplicare, lipsa sprijinului acordat IMM-urilor.

Roberta Anastase s-a referit și la lipsa proiectelor mari de infrastructură, în special pe cele două componente esențiale, și anume construcția de autostrăzi și construcția de spitale regionale.

Deputatul de Prahova a adus în discuție două exemple elocvente, și anume cel al autostrăzii Unirii, proiect prioritar al UE, şi al autostrăzii Comarnic – Braşov, un proiect care există pe hârtie de foarte multă vreme, dar pentru implementarea căruia nu s-a făcut nimic concret ani la rând.

Foto arhivă

Back To Top